Over ons

Wasserij en zelfwasserij De Zonnebloem (ondernemingsnummer 0404.616.001)  heeft sinds 1948 ervaring met de behandeling van kledij, linnen, beddengoed en alle gordijnen. In onze wasserij vind je geavanceerde machines waarmee wij al je kledij en wasgoed kwalitatief en snel kunnen wassen, drogen en strijken.
 

Kwaliteit op alle vlak

Je kledij en linnen zijn ons even kostbaar als ze jou zijn. Daarom stellen wij alles in het werk om een optimale service te verlenen. Onze vakkennis is uw garantie dat uw wasgoed in goede handen is. Kwaliteit dragen we dus hoog in het vaandel en dat gaat niet alleen over wasgoed.

Kwaliteit zien we ook als het leveren van een optimale service, met de nodige flexibiliteit reageren op de vragen van onze klanten. Daarom rijden onze chauffeurs drie maal per week de regio rond, om wasgoed op te halen. Daarom bezorgen wij je wasgoed binnen de twee tot drie dagen kraaknet terug. Daarom komen wij het zelfs aan huis brengen, als u dat wil.
 

Uniek in België

We streven niet alleen naar topkwaliteit op het vlak van wasgoed en service, we dragen ook het milieu een warm hart toe en trachten duurzaam te werken. Daarom hebben we geïnvesteerd in een milieuvriendelijke (silicone composition) droogkuismachine. Van deze unieke machine zijn er slechts twee in heel België.

We mogen dus gerust zeggen dat we uitzonderlijk hoog scoren als het op milieuvriendelijkheid aankomt!  

Wasserij De Zonnebloem is 100% groen en daarmee uniek in België!


Wasserij deZonnebloem
Verbrandendijk 17
2070 Zwijndrecht
Tel: 03/2527274
ond. nr. 0404.616.001
Contact: [email protected]

Meer informatie? Bel ons 03/252.72.74