Diensten 

nu ook betaling via Payconiq mogelijk

Wasserij en Droogkuis De Zonnebloem biedt de volgende diensten:

Wassen

In onze bedrijfsruimte wassen wij al je kleding en linnen. Of het nu gaat om alledaagse kleren of bedrijfskleiding: wij hebben de juisten mensen en machines om uw vuile was snel en goed te behandelen. Alles gebeurt op een efficiënte en hygiënische manier, zodat alle bacteriën gedood en verwijderd worden. 

Zelfwassen

Wanneer je liever zelf je kledij en linnen wast, kan je onze wasmachines gebruiken. Die zijn geschikt voor een grote hoeveelheid was en uitgerust met diverse programma's waaruit je kunt kiezen. Onze uitstekende machines wassen je wasgoed snel en fris.

Terwijl je kleren gewassen worden, kan je plaatsnemen in de wachtruimte en genieten van een kopje koffie. De Zonnebloem heeft ook een wassalon in de Laarstraat 2 in Zwijndrecht (bij het station).

Drogen

Wij hebben geavanceerde machines om wasgoed te drogen. Daarbij wordt je kleding door machines schadeloos droog geblazen en verwarmd. Door de kleding op te hangen of op rompen te plaatsen, voorkomen we dat ze kreukt of beschadigt. 

Strijken

Na het wassen strijken we je kleding met de grootste zorg en vouwen ze op. Natuurlijk verpakken we de gewassen en gestreken kleding, zodat we ze je onbeschadigd en kraaknet kunnen terugbezorgen.


Halen en brengen

Heb je geen tijd of niet de mogelijkheid om je vuile was te brengen en op te halen eenmaal hij gewassen is? Geen probleem! Van maandag tot vrijdag komen wij bij je langs om je was op te halen en gewassen terug te brengen.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

U kan ook onze nieuwe website bezoeken op
http://www.dezonnebloem-droogkuis-schoten.be/

Meer informatie? Bel ons 03/252.72.74